HP Pre 3, un nou telefon webOS, cu procesor de 1.4GHz; duce mai departe moștenirea Palm!

2.163 ori
<b>HP Pre 3, un nou telefon webOS, cu procesor de 1.4GHz; duce mai departe moștenirea Palm!</b>După cum probabil știți deja, HP a achiziționat Palm anul trecut și iată că de abia astăzi începem să vedem și efectele acestei tranzacții, prin lansarea unor smartphone-uri cu branding HP și platforma webOS. Este vorba despre modelele HP...

După cum probabil știți deja, HP a achiziționat Palm anul trecut și iată că de abia astăzi începem să vedem și efectele acestei tranzacții, prin lansarea unor smartphone-uri cu branding HP și platforma webOS. Este vorba despre modelele HP Veer și HP Pre 3, ultimul fiind disponibil în imaginea de mai jos.

Acest model Pre este primul care nu poartă logo-ul Palm, dar trăsăturile de design al acestui slider QWERTY amintesc de precedesorii săi. Specificațiile sale includ atât un display touch de 3.6 inch și 800 x 480 pixeli, cât și o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și blitz LED, plus suport pentru captură video 720p HD.

HP Pre 3, un nou telefon webOS, cu procesor de 1.4GHz; duce mai departe moștenirea Palm!

Sub carcasa acestui terminal webOS 2.2 se ascunde un procesor Qualcomm MSM8x55 la 1GHz, 512MB RAM, iar în ce privește conectivitatea, vom avea la dispoziție WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth, HSPA+ și EVDO Rev A. Interesant este faptul că utilizatorii lui Pre 3 vor putea prelua apelurile acestuia pe tableta HP TouchPad (prezentată în premieră azi). Aceste două terminale vor putea face și transfer de mesaje și URL-uri prin simplul contact, folosind funcția "touch to share".

HP Pre 3 va sosi pe piață în această vară, în variante de 8 și 16GB, la un preț neanunțat încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×