HP Veer, un smartphone de mici dimensiuni, cu webOS 2.2 și ecran de 2.6 inch (Video)

4.235 ori
<b>HP Veer, un smartphone de mici dimensiuni, cu webOS 2.2 și ecran de 2.6 inch (Video)</b>HP a organizat cu câteva ore în urmă un eveniment dedicat platformei webOS, pe care a preluat-o odată cu achiziționarea Palm în urmă cu un an. Ei bine iată că roadele fuziunii se văd și au fost prezentate oficial primele terminale HP cu webOS...

HP a organizat cu câteva ore în urmă un eveniment dedicat platformei webOS, pe care a preluat-o odată cu achiziționarea Palm în urmă cu un an. Ei bine iată că roadele fuziunii se văd și au fost prezentate oficial primele terminale HP cu webOS la bord: telefoanele HP Veer și HP Pre 3, plus tableta HP TouchPad.

în vreme ce telefoanele rulează webOS 2.2, tableta se va baza pe versiunea 3.0 a platformei. HP Veer, terminalul din imaginea de mai sus suportă încărcare wireless prin accesoriul Touchstone, conectare la hotspot mobil și ar putea fi un handset de nelipsit din poșeta unei femei de afaceri, de exemplu. Iată și lista sa de specificații:

  • Conectivitate: HSDPA, quad band GSM/EDGE, A-GPS, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1
  • Display: 2.6 inch, multitouch, 320 x 400
  • Camera: 5MP, geotagging
  • Memorie: 8GB
  • Baterie: 910 mAh (non-detașabilă), oferă până la 5 ore de convorbiri
  • Procesor: Qualcomm MSM7230, 800MHz

Terminalul are o grosime de 15.1mm și încorporează și o tastatură glisantă QWERTY. Telefonul va sosi pe piață în primăvară și puteți vedea un clip promoțional pentru acest handset mai jos:

HP Veer

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×