LG Revolution, primul telefon Voice over LTE revoluționează calitatea convorbirilor (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.978 ori
<b>LG Revolution, primul telefon Voice over LTE revoluționează calitatea convorbirilor (Video)</b>LG are un an plin de premiere, după ce a lansat primul telefon dual core, iar acum pregătește prima tabletă cu ecran și cameră 3D și primul smartphone capabil de captură 3D. Ei bine tot pe lista premierelor se află și handsetul LG Revolution, pe...

LG are un an plin de premiere, după ce a lansat primul telefon dual core, iar acum pregătește prima tabletă cu ecran și cameră 3D și primul smartphone capabil de captură 3D. Ei bine tot pe lista premierelor se află și handsetul LG Revolution, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta poate efectua apeluri voce prin intermediul rețelei 4G LTE.

Terminalul urmând să debuteze în SUA, va fi vorba în acest caz de rețeaua Verizon, conform unui purtător de cuvânt al operatorului, care a vorbit cu CNN. Suportul voice over LTE (VoLTE) nu va fi disponibil atunci când LG Revolution va sosi în magazine în vară, dar terminalul va beneficia de această funcție la începutul lui 2012.

Prin VoLTE se vor putea realiza apeluri voce cu o claritate unică și apeluri video fără pic de lag. Un alt avantaj al acestei tehnologii este faptul că permite utilizatorilor Verizon să poarte convorbiri și să navigheze pe web simultan, lucru imposibil în standardul CDMA până acum. în ce privește handsetul, LG Revolution va sosi cu un display WVGA touch de 4.3 inch, o cameră de 5MP cu autofocus, cameră frontală pentru videochat și WiFi.

Terminalul LG va suporta și Bluetooth 3.0, HDMI, DLNA și va include și un GPS. Un alt avantaj al handsetului este faptul că suportă încărcare wireless Qi, compatibilă cu numeroase accesorii și încărcătoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×