HTC 10 ar urma să primească Android 7.0 Nougat luna viitoare, cel puţin în varianta europeană

682 ori
<b>HTC 10 ar urma să primească Android 7.0 Nougat luna viitoare, cel puţin în varianta europeană</b>Chiar astăzi taiwanezii de la HTC au confirmat faptul că actualizarea la Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul HTC 10 urmează a fi distribuită începând de luna viitoare, cel puțin pe piața europeană. Ulterior și alte terminale din portofoliu se vor

HTC făcea promisiuni mari legate de actualizările software ale terminalelor sale încă din această vară. Astfel, în august HTC afirma că posesorii de modele HTC 10, HTC one M9 şi One A9 ar putea să primească Android 7.0 Nougat în trimestrul 4 al acestui an. Azi se clarifică această declaraţie, cel puţin pentru varianta europeană de HTC 10.

Terminalul ar trebui să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat luna viitoare, iar dovezi în această privinţă au apărut deja în această toamnă. În octombrie a existat o scăpare de benchmark, care îl prezenta pe HTC 10 cu Nougat la bord. Conform respectatului dezvoltator de ROM-uri LlabTooFeR modelele europene de HTC 10 vor trece la Android 7.0 peste câteva săptămâni, ceea ce mi se pare bizar, pentru că mă aşteptam totuşi la un salt la Android 7.1.

Cel devreme acest lucru se va întâmpla până la finalul lunii curente, sau cel târziu la începutul lunii decembrie. Nici o veste despre utilizatorii flagshipului HTC în varianta asiatică sau americană, dar probabil că şi ei vor primi noul software până la final de an. Nougat aduce acele App Shortcuts, care cu o apăsare lungă pot aminti de iconurile cu 3D Touch de pe iPhone, dar şi modul multi window, Doze On the Go şi îmbunătăţiri de performanţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×