Samsung Galaxy Note 5 apare în GFXBench rulând Android 7.0 Nougat

2.382 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 apare în GFXBench rulând Android 7.0 Nougat</b>Ultimul model din seria Note pe care consumatorii îl mai pot achiziționa la ora actuală este nimeni altul decât Note 5, device care din păcate nu a fost lansat pe plan european. Cum Note 7 a părăsit scena mult prea devreme, era de așteptat ca Samsung să

Acum că phablet-ul Galaxy Note 7 a dispărut aproape complet din peisaj, era de așteptat ca producătorul sud-coreean să își îndrepte suportul software către modelul anterior numit Galaxy Note 5. Acest handset care din păcate nu a ajuns oficial pe piața europeană urmează a primi pe viitor și actualizarea la Android 7.0 Nougat, detaliu ce ne este sugerat de către o listare a telefonului în baza de date GFXBench.

Galaxy Note 5

După cum puteți vedea și în captura de mai sus, telefonul a fost testat aici și în varianta în care rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat, acesta fiind un indicu cu privire la faptul că sud-coreenii lucrează la pachetul software aferent. Desigur, trebuie ca mai întâi să așteptăm o confirmare oficială înainte de a ne face planuri și a ne gândi când va sosi oficial acest release. 

Vă amintim că telefonul sosește cu display Super AMOLED de 5.7 inch, cu procesor Exynos 7420 și cu 4 GB RAM. Nu lipsește nici stylus-ul S-Pen de aici, iar camera foto este aceeași de pe Galaxy S6, mai precis acel senzor de 16 megapixeli cu suport pentru captură video 4K Ultra HD, deschidere f/1.9 și sistem de stabilizare optică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×