Windows 10 pentru telefoane și terminale ARM va sosi târziu În 2015

1.002 ori
<b>Windows 10 pentru telefoane și terminale ARM va sosi târziu În 2015</b>După prezentarea lui Windows 10 din urmă cu câteva zile, nu putem decât să ne întrebăm care va fi evoluția lui Windows Phone în următorii ani. Ei bine, Joe Belfiore are detalii și a răspuns pe Twitter unui fan care dorea Win 10 pe terminalele...

După prezentarea lui Windows 10 din urmă cu câteva zile, nu putem decât să ne întrebăm care va fi evoluția lui Windows Phone în următorii ani. Ei bine, Joe Belfiore are detalii și a răspuns pe Twitter unui fan care dorea Win 10 pe terminalele mobile ARM.

Oficialul Microsoft a confirmat zvonurile că va exista o versiune preview Windows 10 pentru modele ARM ca Surface RT și Surface 2, dar și pe handseturi Windows Phone. Trebuie totuși menționat că mai avem de așteptat până la acea versiune, Belfiore anunțând că târziu în 2015 va sosi un Windows 10 în versiune ARM. El a continuat afirmând și că lăsarea lui Windows 10 mai devreme pe PC are scopul de a obține feedback enterprise/corporate.

între timp cei de la ZDNet au aflat din surse proprii ca o versiune Preview de Windows 10 va fi lansată prin ianuarie sau februarie 2015. Windows Phone 8.1 a fost un pas în direcția corectă și a început să arate ca un OS matur. Dacă Windows 10 a adus schimbări așteptate pe desktop, e aproape imposibil să prevedem ce modificări va aduce el pe mobil. Voi ce așteptări aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×