LG L35, un nou smartphone low end va fi lansat În curând În Europa

Autor:  | Publicat în:  LG 702 ori
<b>LG L35, un nou smartphone low end va fi lansat În curând În Europa</b>LG pregătește încă un smartphone cu preț accesibil, modelul L35, un device low end pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta va fi atractiv în special pentru piețele emergente, unde probabil va debuta întâi. &nbsp; Aflăm că LG L35 se...

LG pregătește încă un smartphone cu preț accesibil, modelul L35, un device low end pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta va fi atractiv în special pentru piețele emergente, unde probabil va debuta întâi.

Aflăm că LG L35 se pregătește de o lansare în Europa, iar dotările sale modeste includ un display de 3.2 inch, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli, un procesor dual core Snapdragon 200 la 1.2 GHz și 512 MB RAM. Avem parte și de o cameră de 3 megapixeli în spate, o baterie de 1540 mAh și 4 GB memorie internă. în plus LG L35 vine cu slot microSD și Android 4.4 KitKat, ceea ce e o surpriză plăcută.

Handsetul măsoară 11.9 mm în grosime și cântărește 108.4 grame. Deocamdată îl găsiți pe site-ul LG Germania și urmează să vină și în Spania, Italia, Portugalia și Ungaria în această săptămână. Sunt sigur că îl vom vedea și la noi până în luna iunie, poate la un preț sub 100 de euro, ceea ce ar fi normal pentru aceste dotări.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×