HTC 10 primeşte actualizarea la Android Nougat, iar producătorul său pune la dispoziţie pachetul software oficial

2.163 ori
<b>HTC 10 primeşte actualizarea la Android Nougat, iar producătorul său pune la dispoziţie pachetul software oficial</b>Multe companii s-au mobilizat în ultima săptămână, oferind actualizarea la Android 7.0 Nougat pe terminalele lor (sau promisiuni de actualizare în curând), fie că e vorba de Huawei, Samsung sau Sony. HTC se alătura listei, trecând la Android 7.0 Nougat..

Multe companii s-au mobilizat în ultima săptămână, oferind actualizarea la Android 7.0 Nougat pe terminalele lor (sau promisiuni de actualizare în curând), fie că e vorba de Huawei, Samsung sau Sony. HTC se alătura listei, trecând la Android 7.0 Nougat pe HTC 10.

Android 7.0 Nougat pe HTC 10

Pentru început utilizatorii din SUA au primit cel mai nou Android, cu o experienţă curată şi fără bloatware, după cum se întâmplă de altfel şi în cazul lui Marshmallow pe HTC 10. Android 7.0 aduce pe acest terminal un nou design pentru notificări, suport multi window, Quick Settings îmbunătăţite şi Doze on the Go. E foarte posibil să fie vorba de acelaşi software văzut pe recent lansatul HTC 10 Evo, care rulează Nougat preinstalat.

Android 7.0 Nougat pe HTC 10

Reţineţi că e vorba totuşi de Android 7.0 şi nu 7.1 aici, care e disponibil doar pe modelele Pixel şi unele telefoane Nexus. O veste excelentă e şi faptul că HTC a urcat pachetul RUU pe un site oficial, ceea ce înseamnă că utilizatorii de HTC 10 nu mai trebuie să aştepte actualizarea OTA, ci pot face singuri actualizarea. Trebuie doar să intre aici, să îşi conecteze telefonul la PC şi să aibă HTC Sync instalat. Apoi urmează un setup simplu şi gata, aveţi Nougat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×