Samsung Galaxy S7 a început să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat; Un număr mic de utilizatori a semnalat sosirea sa!

3.799 ori
<b>Samsung Galaxy S7 a început să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat; Un număr mic de utilizatori a semnalat sosirea sa!</b>La câteva zile după ce am aflat că Samsung a încheiat programul de beta testing pentru Android 7.0 pe Galaxy S7 şi S7 Edge și cam când vine Nougat, s-ar părea că a venit şi ziua cea mare a actualizării. Câţiva utilizatori au postat pe web că au început..

La câteva zile după ce am aflat că Samsung a încheiat programul de beta testing pentru Android 7.0 pe Galaxy S7 şi S7 Edge și cam când vine Nougat, s-ar părea că a venit şi ziua cea mare a actualizării. Câţiva utilizatori au postat pe web că au început să primească respectivul release.

Samsung oferă Nougat pe Galaxy S7 pentru început, acesta fiind probabil un "soak test" clasic înainte de marea actualizare. Varianta de build este în acest caz "G935FXXU1DPLR" şi vine la pachet cu o versiune de Security Patch pe luna ianuarie. Samsung nu va mai lansa software beta pentru S7 în această perioadă, deci ce vedem aici e build-ul final.

Samsung Galaxy S7 a început să primească actualizarea la Android 7.0 Nougat; Un număr mic de utilizatori a semnalat sosirea sa!

Printre noutăţi se număra Samsung Pass, care elimină nevoia de a reţine parolele pentru site-uri sau servicii bancare, serviciul fiind bazat pe Samsung Knox şi permiţând auto-logarea utilizatorului. Avem şi acele mini meniuri ce apar când ţinem apăsat pe un icon ca la 3D Touch în cazul Apple, posibilitatea de a trece în mod Sleep aplicaţii, o nouă interfaţă pentru aplicaţia Calendar, toggle-uri repoziţionate şi o zonă dropdown/Quick Settings mai aerisita, plus un Blue Light Filter util pentru a nu avea probleme cu somnul din cauza ecranului.

Lista e mult mai lungă şi găsiţi noutăţile aici.

Cu puţin noroc până la finalul săptămânii toată lumea ar trebui să se bucure de actualizare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×