Flagship-ul LG G5 primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în Coreea de Sud

1.285 ori
<b>Flagship-ul LG G5 primește actualizarea la Android 7.0 Nougat în Coreea de Sud</b>Începând de astăzi, flagship-ul LG G5 începe a primi actualizarea la Android 7.0 Nougat - release ce ajunge pentru început în Coreea de Sud. Pachetul software este așteptat să fie distribuit în săptămânile ce urmează și în alte regiuni din jurul lumii,

Fiecare flagship lansat anual de către LG s-a bucurat de cea mai recentă versiune Android mult mai devreme decât celelalte produse din gamă, lucru ce se întâmplă și acum în 2016 cu modelul modular LG G5. Update-ul este distribuit chiar în aceste momente către utilizatorii din Coreea de Sud, urmând ca în săptămânile viitoare să îl vedem sosind și pe telefoanele comercializate în alte regiuni din jurul lumii. 

Acest nou release aduce în primul rând suport Multi-Window ce ne permite rularea a două aplicații simultan pe ecran, capabilități îmbunătățite de multi-tasking, dar și funcția de schimbare rapidă între două aplicații deschise în fundal. Primim o funcție de căutare numită In App ce pare a fi un soi de Google Now on Tap, cât și modul Doze de economisire a bateriei.

După cum ați aflat din cadrul recenziei noastre, LG G5 este un telefon destul de bine echilibrat, unul ce include la pachet puternicul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și o cameră foto duală foarte bună mai ales pentru fotografierea peisajelor grație senzorului secundar wide. Punctele forte, dar și cele negative sunt notate chiar aici, iar în cazul în care vă întrebați, cel mai bun preț actual pentru LG G5 este de 2.049 lei prin intermediul Cel.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×