HTC 7 Melody și HTC Freestyle, descoperite În lista de patente a Statelor Unite

1.473 ori
<b>HTC 7 Melody și HTC Freestyle, descoperite În lista de patente a Statelor Unite</b>Deși nu avem informații despre aceste două handseturi, HTC 7 Melody și HTC Freestyle ne provoacă imaginația, ele fiind cele mai noi terminale care și-au făcut apariția în lista Biroului de Patente și Trademark-uri al SUA. Cererile pentru...

Deși nu avem informații despre aceste două handseturi, HTC 7 Melody și HTC Freestyle ne provoacă imaginația, ele fiind cele mai noi terminale care și-au făcut apariția în lista Biroului de Patente și Trademark-uri al SUA. Cererile pentru patentarea acestor modele au fost depuse pe 19 august, respectiv octombrie 21 și niciuna nu a fost aprobată încă.

Freestyle nu a beneficiat încă de un examinator, în vreme ce numele lui 7 Melody a stârnit controverse. Astfel, Biroul de Patente dorește ca documentele sale să fie clarificate, pentru a determina sau nu dacă acesta este un handset Windows Phone 7. Aparent, includerea cifrei 7 în numele unui telefon este deja o caracteristică a modelelor WP7.

Din păcate aici se termină și toate detaliile pe care le avem despre aceste modele, deși e posibil ca Melody să fie de fapt o versiune americană a lui HTC Mozart, dar speculația vine din similaritatea numelor acestor telefoane. Rețineți și că HTC a aplicat recent și pentru trademark-ul asupra numului Trophy, pregătindu-se pentru un nou model Verizon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×