HTC 7 Melody și HTC Freestyle, descoperite În lista de patente a Statelor Unite

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.426 ori
<b>HTC 7 Melody și HTC Freestyle, descoperite În lista de patente a Statelor Unite</b>Deși nu avem informații despre aceste două handseturi, HTC 7 Melody și HTC Freestyle ne provoacă imaginația, ele fiind cele mai noi terminale care și-au făcut apariția în lista Biroului de Patente și Trademark-uri al SUA. Cererile pentru...

Deși nu avem informații despre aceste două handseturi, HTC 7 Melody și HTC Freestyle ne provoacă imaginația, ele fiind cele mai noi terminale care și-au făcut apariția în lista Biroului de Patente și Trademark-uri al SUA. Cererile pentru patentarea acestor modele au fost depuse pe 19 august, respectiv octombrie 21 și niciuna nu a fost aprobată încă.

Freestyle nu a beneficiat încă de un examinator, în vreme ce numele lui 7 Melody a stârnit controverse. Astfel, Biroul de Patente dorește ca documentele sale să fie clarificate, pentru a determina sau nu dacă acesta este un handset Windows Phone 7. Aparent, includerea cifrei 7 în numele unui telefon este deja o caracteristică a modelelor WP7.

Din păcate aici se termină și toate detaliile pe care le avem despre aceste modele, deși e posibil ca Melody să fie de fapt o versiune americană a lui HTC Mozart, dar speculația vine din similaritatea numelor acestor telefoane. Rețineți și că HTC a aplicat recent și pentru trademark-ul asupra numului Trophy, pregătindu-se pentru un nou model Verizon.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×