Smartphone-ul Motorola Olympus, "cumpărat din târg"?! Doar la americani!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.686 ori
<b>Smartphone-ul Motorola Olympus, "cumpărat din târg"?! Doar la americani!</b>Doar în SUA se poate întâmpla să cumperi din târg un smartphone dual core neanunțat încă... asta dacă întreaga poveste pe care ne-o relatează Gizmodo nu este un fals sau o campanie de PR Motorola. Modelul Olympus este în atenția noastră de...

Doar în SUA se poate întâmpla să cumperi din târg un smartphone dual core neanunțat încă... asta dacă întreaga poveste pe care ne-o relatează Gizmodo nu este un fals sau o campanie de PR Motorola. Modelul Olympus este în atenția noastră de ceva timp, fiind unul dintre primele handseturi Android cu procesor Nvidia Tegra 2.

Zvonurile afirmă că acest model va sosi în oferta AT&T în luna ianuarie și că el rulează deocamdata Android 2.2 Froyo. Numele de cod al modelului este, pe lângă Olympus, MB860 și aflăm că terminalul va sosi cu un port HDMI, unul microUSB pentru încărcare și sincronizare, plus o cameră frontală. Designul smartphone-ului amintește de cel al lui Moto Defy, doar că acest terminal este mai mare.

Restul specificatiilor rămân un mister, dar măcar avem aceste fotografii cu care ne mulțumim până ce va fi publicată pe web prima recenzie sau experiența hands on. Nu ne-ar mira ca telefonul să fie anunțat de Crăciun, cu Android 2.3 la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×