iPhone vândut de 6 ori mai bine decât Nokia N8 În Europa

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.514 ori
<b>iPhone vândut de 6 ori mai bine decât Nokia N8 În Europa</b>Apple își continuă performanțele impresionante, atât în SUA, cât și pe Bătrânul Continent, unde mai nou vinde de 6 ori mai multe unități decât cameraphone-ul Nokia N8. Vestea vine de la analistul companiei Morgan Stanley, Patrick Standaert,...

Apple își continuă performanțele impresionante, atât în SUA, cât și pe Bătrânul Continent, unde mai nou vinde de 6 ori mai multe unități decât cameraphone-ul Nokia N8. Vestea vine de la analistul companiei Morgan Stanley, Patrick Standaert, care a analizat documente oficiale ce prezentau vânzările în 5 țări europene și 150 de magazine specializate.

Cu această ocazie mai aflăm și că posesorii de N8 sunt mulțumiți de handseturile lor, cu mențiunea că numărul de aplicații din Ovi Store este dorit mai mare. Expertul citat mai sus este optimist în privința evoluției handsetului Nokia, în ciuda poziției sale actuale, iar estimările indică vânzări de 2.5 milioane de unități N8 până la final de an și 9 milioane în 2011, dacă totul merge bine.

Cu ajutorul lui N8, Nokia ar putea păstra o cotă de piață de 35%, cu o scădere ușoară de la procentul actual de 36.6%, conform Gartner. Finlandezii au rezolvat și problema dezvoltatorilor, beneficiind acum de colaborarea a 400.000 de specialiști și de 3 milioane de aplicații descărcate pe zi. Poate odată cu sosirea lui MeeGo OS vom asista și o la o creștere a cotei de piață a faimosului producător de telefoane... Ce spuneți?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×