HTC Advantage disponibil acum prin Comp USA si Amazon

1.720 ori
<b>HTC Advantage disponibil acum prin Comp USA si Amazon</b>HTC a anuntat ca modelul Advantage (X7501) este acum disponibil prin intermediul magazinelor online CompUSA, dar si prin Amazon.com. Terminalul costa 899 de dolari, fiind un Pocket PC-UMPC, care acum poposeste in SUA, dupa ce a fost disponibil in Europa...

HTC a anuntat ca modelul Advantage (X7501) este acum disponibil prin intermediul magazinelor online CompUSA, dar si prin Amazon.com.

Terminalul costa 899 de dolari, fiind un Pocket PC-UMPC, care acum poposeste in SUA, dupa ce a fost disponibil in Europa in ultimele luni. Telefonul este un tri-band HSDPA-UMTS, care suporta WiFi, Bluetooth si include functii GPS, 128MB RAM, slot miniSD si o camera de 3 megapixeli. De asemenea terminalul include si sistemul patentat de HTC, VueFLO, dar si un jack de 3.5mm, destinat castilor.

Nebunia starnita in SUA, in legatura cu acest super gadget se axeaza pe faptul ca terminalul ruleaza Windows Mobile 6 pe un procesor de 624MHz. Telefonul va folosi Microsoft Office Mobile pentru a oferi utilizatorilor acces rapid la email, calendar si contacte, permitandu-le si sa creeze si editeze documente Microsoft Office. Veti stoca fisierele utile, documentele personale si imaginile preferate pe un HDD de 8GB, folosind si carduri miniSD, daca spatiul de stocare nu este de ajuns.

Aruncand o privire asupra specificatiilor tehnice ale acestui terminal, realizam de ce este atat de popular, dar si motivul pentru care pretul sau este atat de prohibitiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×