Samsung Blast, acum disponibil prin T-Mobile

2.003 ori
<b>Samsung Blast, acum disponibil prin T-Mobile</b>Samsung a anuntat astazi punerea in vanzare a modelului Blast, SGH-T729, un slider disponibil in variante de culoare neagra si rosu-carmin, care include o tastatura dotata cu upgrade-uri: Disponibil exclusiv prin T-Mobile, Blast, primul slider de la...

Samsung a anuntat astazi punerea in vanzare a modelului Blast, SGH-T729, un slider disponibil in variante de culoare neagra si rosu-carmin, care include o tastatura dotata cu upgrade-uri:

Disponibil exclusiv prin T-Mobile, Blast, primul slider de la Samsung care poposeste in SUA si include o tastatura in stil QWERTY ofera utilizatorilor sansa de a-si lasa degetele sa "zbure" in timp ce tasteaza cu rapiditate. Noul terminal pemite un input al textului mai intuitivi, cu un mai mare control asupra caracterelor si cuvintelor. De asemenea, Blast este primul telefon oferit de T-Mobile, care ofera acces direct la e-mailul personal, inclusiv AOL email, Yahoo! Mail si Gmail.

Printre feature-urile sliderului se numara accesul la servicii de instant messaging, cu suport inclus pentru AOL Instant Messenger (AIM), ICQ, Windows Live Messenger si Yahoo! Messenger. Terminalul include tehnologia stereo Bluetooth, o camera de 1.3 megapixeli cu functii de captura video, slot extern pentru carduri de memorie si un MP3 player. Bateria telefonului rezista pana la 5 ore in modul convorbire, respectiv 8 zile in standby. Display-ul modelului Blast este un TFT de 262.000 de culori, ce suporta rezolutii de pana la 176x220 pixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×