HTC afirmă că update-ul Android 4.4 KitKat pentru HTC ONE Google Edition este În curs de validare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.511 ori
<b>HTC afirmă că update-ul Android 4.4 KitKat pentru HTC ONE Google Edition este În curs de validare</b>Se pare că cei de la HTC au reușit să termine partea cea mai grea din procesul de lucru pentru ca HTC One Google Edition să primească noul update Android 4.4 KitKat. Divizia HTC din US a anunțat faptul că au depus codul necesar pentru ca telefonul...

Se pare că cei de la HTC au reușit să termine partea cea mai grea din procesul de lucru pentru ca HTC One Google Edition să primească noul update Android 4.4 KitKat. Divizia HTC din US a anunțat faptul că au depus codul necesar pentru ca telefonul să poată beneficia de Android 4.4, iar acum se așteaptă confirmarea din partea Google.

Acest anunț a fost facut prin intermediul unui tweet: “Vești bune, am trimis codul KitKat pentru HTC One Google Play Edition.” Chiar dacă HTC ONE Google Edition este un telefon HTC, procesul de update este făcut direct de către Google. Acest parteneriat între HTC și Google a constat în dezvoltarea telefonului de către HTC și păstrarea unora dintre funcții, cum ar fi: procesarea imaginilor ultrapixeli pentru camera foto și driverele audio pentru telefon.

Procesul actual de update este responsabilitatea Google, iar acum că acest cod a fost trimis, nu va mai dura mult până când vom vedea o actualizare disponibilă. Cu toate acestea, HTC ONE va avea mai mult de așteptat pentru Android 4.4 KitKat. HTC are un plan potrivit căruia dorește să scoată noul update Android 4.4 pentru telefoanele din gama proprie în maxim 90 de zile de la apariția acestuia, ceea ce înseamnă că update-ul ar putea veni la sfârșitul lunii ianuarie 2014.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×