YotaPhone, telefonul cu display dual si ecran e-paper disponibil În curând la prețul de 500 de euro

1.400 ori
<b>YotaPhone, telefonul cu display dual si ecran e-paper disponibil În curând la prețul de 500 de euro</b>YotaPhone este un telefon inedit, în ideea că vine cu două ecrane, dintre care unul bazat pe tehnologie e-paper. Terminalul va sosi către finalul anului la prețul de 500 de euro, iar un prototip a fost prezentat și la MWC anul trecut, unde Emil...

YotaPhone este un telefon inedit, în ideea că vine cu două ecrane, dintre care unul bazat pe tehnologie e-paper. Terminalul va sosi către finalul anului la prețul de 500 de euro, iar un prototip a fost prezentat și la MWC anul trecut, unde Emil Dragotă a pus mâna pe el și ne-a oferit un video hands on.

Terminalul folosește ca ecran principal un LCD de 4.3 inch, cu rezoluție 1280 x 720, iar în spate se afla un display cu dimensiune similară, dar e vorba de un e-paper cu rezoluție de 360 x 640 pixeli. YotaPhone folosește un procesor dual core de 1.7 GHz, rulează Android 4.2.2 și mai este dotat cu 2 GB RAM și 32 GB memorie internă.

http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/stiri-diverse/yotaphone1.jpg

în spatele său se afla o cameră de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED, iar în zona frontală avem o cameră de 1 MP. Alte dotări includ WiFi, Bluetooth 4.0 și o baterie de 1800 mAh, plus LTE. Ideea ecranului secundar e-paper este de a primi notificări, citi știri și vedea hărți pe acel display, care consumă extrem de puțin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×