Motorola Moto G este disponibil la vânzare după doar 2 zile de la lansarea oficială

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.071 ori
<b>Motorola Moto G este disponibil la vânzare după doar 2 zile de la lansarea oficială</b>Iată că cei de la Motorola se mișcă foarte repede în ceea ce privește disponibilitatea terminalelor proaspăt lansate. După ce pe data de 13 noiembrie au anunțat noul smartphone Motorola Moto G, acum la 2 zile după, terminalul se găsește deja...

Iată că cei de la Motorola se mișcă foarte repede în ceea ce privește disponibilitatea terminalelor proaspăt lansate. După ce pe data de 13 noiembrie au anunțat noul smartphone Motorola Moto G, acum la 2 zile după, terminalul se găsește deja în magazine.

Pe data de 14 noiembrie, doritorii din Brazilia, Germania și UK puteau comanda produsul online, iar acum smartphone-ul poate fi achiziționat și din magazinele din UK. Acesta reprezintă cel mai scurt interval de timp în care un produs a fost disponibil și în magazine după lansarea oficială, doar 2 zile. Moto G va fi disponibil și în Canada în cursul acestei luni, și este listat la un preț de 200$ pentru varianta de 8GB prin intermediul operatorilor TELUS și Kodoo Mobile.

în ceea ce privește disponibilitatea pentru US, aflăm că acesta va sosi în luna ianuarie la un preț de 179$ pentru versiunea de 8 GB și 199$ pentru versiunea de 16 GB. Motorola Moto G integrează un display 720p de 4.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 8 sau 16 GB de stocare, 1 GB RAM, o cameră foto de 5 megapixeli și va veni cu Android 4.3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×