HTC anunta o crestere a veniturilor cu 66%, vanzari crescute pe trimestrul 2

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.144 ori
<b>HTC anunta o crestere a veniturilor cu 66%, vanzari crescute pe trimestrul 2</b>HTC a oferit recent publicitatii informatii despre rezultatele sale financiare in trimestrul 2 al acestui an. Compania a obtinut venituri totale de 1.8 miliarde dolari, o crestere cu 66.68% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Producatorul taiwanez...

HTC a oferit recent publicitatii informatii despre rezultatele sale financiare in trimestrul 2 al acestui an. Compania a obtinut venituri totale de 1.8 miliarde dolari, o crestere cu 66.68% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Producatorul taiwanez de smartphone-uri a vandut 5.4 milioane handseturi in acest ultim trimestru, in comparatie cu cele 3.3 milioane vandute in cele 3 luni anterioare. HTC a tinut sa comenteze in legatura cu problemele de aprovizionare cu componente, cauzate de partenerii sai, care i-au limitat productia de handseturi in prima jumatate a anului.

Cererea crescuta de unitati HTC va duce la cresterea ratei de productie in fabrica din Shanghai a companiei, ajungandu-se la 1 milion de unitati pe luna in trimestrul 3.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×