HTC anunta o crestere a veniturilor cu 66%, vanzari crescute pe trimestrul 2

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.203 ori
<b>HTC anunta o crestere a veniturilor cu 66%, vanzari crescute pe trimestrul 2</b>HTC a oferit recent publicitatii informatii despre rezultatele sale financiare in trimestrul 2 al acestui an. Compania a obtinut venituri totale de 1.8 miliarde dolari, o crestere cu 66.68% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Producatorul taiwanez...

HTC a oferit recent publicitatii informatii despre rezultatele sale financiare in trimestrul 2 al acestui an. Compania a obtinut venituri totale de 1.8 miliarde dolari, o crestere cu 66.68% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Producatorul taiwanez de smartphone-uri a vandut 5.4 milioane handseturi in acest ultim trimestru, in comparatie cu cele 3.3 milioane vandute in cele 3 luni anterioare. HTC a tinut sa comenteze in legatura cu problemele de aprovizionare cu componente, cauzate de partenerii sai, care i-au limitat productia de handseturi in prima jumatate a anului.

Cererea crescuta de unitati HTC va duce la cresterea ratei de productie in fabrica din Shanghai a companiei, ajungandu-se la 1 milion de unitati pe luna in trimestrul 3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×