Magazinul independent de aplicatii GetJar a atins 3 milioane de download-uri pe zi

1.861 ori
<b>Magazinul independent de aplicatii GetJar a atins 3 milioane de download-uri pe zi</b>Conform celor de la GetJar, magazinul de aplicatii mobile cu acelasi nume are un parcurs excelent, rivalizand cu Apple App Store si atingand peste 1 miliard de downloaduri pana la aceasta data. &nbsp; &nbsp; Ilja Laurs, fondator si CEO GetJar afirma ca...

Conform celor de la GetJar, magazinul de aplicatii mobile cu acelasi nume are un parcurs excelent, rivalizand cu Apple App Store si atingand peste 1 miliard de downloaduri pana la aceasta data.

Ilja Laurs, fondator si CEO GetJar afirma ca downloadurile zilnice au crescut cu peste 300% fata de anul trecut. O contributie majora au avut-o pietele din America de Nord, Europa de Vest, Asia si Africa de Sud. GetJar afirma ca utilizatorii magazinului de aplicatii vin din peste 200 de tari si folosesc 2000 de handseturi diferite.

Recent, compania a organizat un review pentru peste 70.000 de aplicatii din cadrul ofertei sale, pentru a descoperi trenduri in randul milioanelor de utilizatori. In luna curenta, YouTube, Facebook si Yahoo! Mobile au fost cele mai populare aplicatii, in vreme ce la capitolul jocuri au dominat titlurile "Warships Sea on Fire" si "Racing Mania".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×