Android 2.2 soseste oficial pe HTC Desire in acest weekend!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.360 ori
<b>Android 2.2 soseste oficial pe HTC Desire in acest weekend!</b>Iata ca avem in sfarsit confirmarea oficiala a celor de la HTC, dupa ce am auzit zvonuri ca modelul Desire va primi upgrade-ul la Android 2.2 Froyo in curand. Froyo va sosi pe "fratele geaman" al lui Nexus One in acest weekend, la pachet cu o noua...

Iata ca avem in sfarsit confirmarea oficiala a celor de la HTC, dupa ce am auzit zvonuri ca modelul Desire va primi upgrade-ul la Android 2.2 Froyo in curand. Froyo va sosi pe "fratele geaman" al lui Nexus One in acest weekend, la pachet cu o noua versiune a interfatei Sense.

Update-ul include si suport pentru captura 720p, widgetul HTC App Share si o varianta complexa a HTC Caller ID. In plus, utilizatorii lui HTC Desire beneficiaza si de functia HTC Sync, care va permite sincronizarea melodiilor de pe handset via iTunes. Update-ul va sosi prin metoda over-the-air, iar utilizatorii vor fi anuntati de disponibilitatea sa de indata ce telefonul va verifica potentialul de actualizare.

Continuturile de pe telefon nu vor fi sterse in urma upgrade-ului si se recomanda folosirea unei conexiuni WiFi pentru download, evitandu-se costurile mari ale transferului de date. Upgrade-ul va debuta pe modelele Desire necodate, iar versiunile oferite de operatorii de telefonie vor beneficia de Froyo de indata ce operatorii termina perioada de testare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×