Android 2.2 soseste oficial pe HTC Desire in acest weekend!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.354 ori
<b>Android 2.2 soseste oficial pe HTC Desire in acest weekend!</b>Iata ca avem in sfarsit confirmarea oficiala a celor de la HTC, dupa ce am auzit zvonuri ca modelul Desire va primi upgrade-ul la Android 2.2 Froyo in curand. Froyo va sosi pe "fratele geaman" al lui Nexus One in acest weekend, la pachet cu o noua...

Iata ca avem in sfarsit confirmarea oficiala a celor de la HTC, dupa ce am auzit zvonuri ca modelul Desire va primi upgrade-ul la Android 2.2 Froyo in curand. Froyo va sosi pe "fratele geaman" al lui Nexus One in acest weekend, la pachet cu o noua versiune a interfatei Sense.

Update-ul include si suport pentru captura 720p, widgetul HTC App Share si o varianta complexa a HTC Caller ID. In plus, utilizatorii lui HTC Desire beneficiaza si de functia HTC Sync, care va permite sincronizarea melodiilor de pe handset via iTunes. Update-ul va sosi prin metoda over-the-air, iar utilizatorii vor fi anuntati de disponibilitatea sa de indata ce telefonul va verifica potentialul de actualizare.

Continuturile de pe telefon nu vor fi sterse in urma upgrade-ului si se recomanda folosirea unei conexiuni WiFi pentru download, evitandu-se costurile mari ale transferului de date. Upgrade-ul va debuta pe modelele Desire necodate, iar versiunile oferite de operatorii de telefonie vor beneficia de Froyo de indata ce operatorii termina perioada de testare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×