HTC anunță rezultatele financiare pe trimestrul 4 al anului 2014, În creștere față de perioada precedentă

492 ori
<b>HTC anunță rezultatele financiare pe trimestrul 4 al anului 2014, În creștere față de perioada precedentă</b>HTC a anunțat rezultatele financiare consolidate pe trimestrul 4 al anului 2014, cu o creștere de venituri față de aceeași perioadă a lui 2013. Compania asiatică a anunțat venituri de 1.51 miliarde de dolari, cu 224 de milioane mai mult decât în...

HTC a anunțat rezultatele financiare consolidate pe trimestrul 4 al anului 2014, cu o creștere de venituri față de aceeași perioadă a lui 2013. Compania asiatică a anunțat venituri de 1.51 miliarde de dolari, cu 224 de milioane mai mult decât în perioadă anterioară.

După taxe, profitul net pentru ultimele 3 luni de anul trecut a fost de 15.83 milioane de dolari, sau 0.018 dolari per acțiune. Marja brută de profitabilitate a fost de 20.4%, iar marjă operațională de 0.4%. HTC a înregistrat o creștere a veniturilor cu 12% față de aceeași perioadă din 2013, meritul fiind în principal al activării în segmentul midrange cu mai multe modele Desire decât până acum.

HTC înregistrează astfel un al treilea trimestru consecutiv de profitabilitate, iar CEO-ul Peter Chou prezice o dezvoltare continuă în 2015. HTC a semnat în ultima perioadă o serie de parteneriate strategice, precum cel cu Under Armour, dar s-a și extins în noi segmente, precum cel al camerelor foto, cu RE Camera. Aceasta a câștiga medalia de aur pentru design la Spark Awards, iar husa inovatoare Dot View a primit premiul pentru "cel mai bun accesoriu pentru terminale wireless" la CES Innovation Awards.

Pentru primul trimestru al acestui an, estimările sunt ca veniturile vor fi în jur de 1.31 - 1.42 miliarde de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×