HTC anunta schimbari in echipa interna, promoveaza experti in noi posturi oficiale

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.178 ori
<b>HTC anunta schimbari in echipa interna, promoveaza experti in noi posturi oficiale</b>HTC Corporation a anuntat recent o serie de schimbari organizatorice la nivel executiv, pregatindu-se pentru cresterea economica prognozata pentru urmatoarea perioada. CEO ramane Peter Chou, in vreme ce Ron Louks este noul CSO (Chief Strategy Officer), el...

HTC Corporationa anuntat recent o serie de schimbari organizatorice la nivel executiv, pregatindu-se pentru cresterea economica prognozata pentru urmatoarea perioada.

CEO ramane Peter Chou, in vreme ce Ron Louks este noul CSO (Chief Strategy Officer), el urmand sa implementeze noi initiative strategice. Louks a detinut inainte de acest post cel de Chief Technology Officer la Sony Ericsson. O alta mutare este aducerea lui Kouji Kodera tot de la Sony Ericsson in functia de Chief Product Officer la HTC.

Kodera se va ocupa cu planificarea si managementul portofoliului de produse HTC la nivel mondial. David Chen, care a ocupat pana acum functia de vicepresedinte al departamentului de dezvoltare a produselor a fost promovat in functia de Chief Engineering Officer. Jason Mackenzie a fost de asemenea promovat in postura de presedinte al sectiunii HTC North America si Latin America, dupa ce fusese vicepresedinte al HTC North America.

In cele din urma, Florian Seiche este noul presedinte al HTC Europa, Africa si Estul Mijlociu (EMEA). HTC mai anunta si ca Jason Juang, un senior executive vice presedinte la HTC si-a parasit postul pentru a oferi noi oportunitati altor promovari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×