Nokia C7, din nou scapat in imagini pe web; ruleaza Symbian^3

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.149 ori
<b>Nokia C7, din nou scapat in imagini pe web; ruleaza Symbian^3</b>Nokia C7-00 a scapat pe web cu o luna in urma, fiind cunoscut drept primul smartphone din Seria C care va rula Symbian^3 si iata-l acum din nou, de aceasta data intr-o noua imagine. Terminalul si-a facut aparitia in Hong Kong si arata mai bine decat...

Nokia C7-00 a scapat pe web cu o luna in urma, fiind cunoscut drept primul smartphone din Seria C care va rula Symbian^3 si iata-l acum din nou, de aceasta data intr-o noua imagine.

Terminalul si-a facut aparitia in Hong Kong si arata mai bine decat credeam initial. Engadget China afirma ca handsetul va sosi cu un display multitouch de 3.3 inchi si nu unul de 3.5 inchi, dupa cum aflasem anterior (cu o presupusa rezolutie de 640 x 360 pixeli). Smartphone-ul va folosi un jack audio de 3.5 mm, un port microUSB, o camera de 8 megapixeli cu autofocus si suport pentru captura video HD.

De asemenea, Nokia C7 suporta conectivitate WiFi, incorporeaza un GPS si ar putea fi anuntat destul de curand, avand in vedere numarul mare de scapari care l-au popularizat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×