HTC anunţă un eveniment pentru data de 29 septembrie, în Japonia; HTC One A9 sau Butterfly 3 ar putea debuta acolo

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.350 ori
<b>HTC anunţă un eveniment pentru data de 29 septembrie, în Japonia; HTC One A9 sau Butterfly 3 ar putea debuta acolo</b>HTC postase &icirc;n prima faza un teaser pentru data de 6 septembrie şi deşi eram siguri că vom vedea HTC One A9/Aero anunţat atunci, a fost vorba doar de un model Desire. Azi vedem un nou teaser, de această dată şi mai misterios, pentru un...

HTC postase în prima faza un teaser pentru data de 6 septembrie şi deşi eram siguri că vom vedea HTC One A9/Aero anunţat atunci, a fost vorba doar de un model Desire. Azi vedem un nou teaser, de această dată şi mai misterios, pentru un eveniment HTC programat pe 29 septembrie.

El are loc în Japonia şi ar putea fi asociat cu un terminal high end, chiar mai bine dotat decât HTC One M9. Ne dăm seama de acest lucru văzând motto-ul din teaser: "The world best meets the best" (cel mai bun lume se întâlneşte cu cel mai bun). Ar putea fi totuşi vorba de HTC Butterfly 3, care a primit şi scăpări şi teasere în ultima vreme, iar seria Butterfly a avut tradiţional parte de debut în Japonia.

De asemenea, suntem foarte aproape de showul IFA 2015, tocmai încheiat şi care nu a inclus participarea HTC. Compania preferă evenimente asiatice, se pare, fie ţintind către această piaţă, fie dorind să nu împartă lumina reflectoarelor cu alte branduri. Fie că pe 29 vedem un Aero sau un nou "fluture", el va fi cel mai probabil un phablet cu ecran Quad HD, 4 GB RAM, camera de 20+ megapixeli, 32 GB stocare, procesor Snapdragon 820 sau Helio X20.

În continuare aşteptăm acel produs salvator HTC care să compenseze pentru un an nu prea reuşit..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×