Smartphone-urile Doogee au parte de prețuri speciale începând de mâine, 8 septembrie; iată cum se prezintă oferta!

Autor:  | Publicat în:  Doogee 1.779 ori
<b>Smartphone-urile Doogee au parte de prețuri speciale începând de mâine, 8 septembrie; iată cum se prezintă oferta!</b>Doogee este unul dintre acei producători pe care i-am descoperit nu cu mult timp &icirc;n urmă, o companie care se aseamănă foarte mult cu Elephone. De ce spunem asta? Tocmai datorită specificațiilor high-end aduse pe smartphone-urile...

Doogee este unul dintre acei producători pe care i-am descoperit nu cu mult timp în urmă, o companie care se aseamănă foarte mult cu Elephone. De ce spunem asta? Tocmai datorită specificațiilor high-end aduse pe smartphone-urile comercializate, produse ce nu arată deloc rău nici din punct de vedere al design-ului.

La fel ca și în cazul Elephone, prețurile primează și de această dată. Începând de mâine, și până pe data de 15 septembrie, o gamă largă de smartphone-uri Doogee vor beneficia de reduceri speciale prin intermediul celor de la EverBuying.com. Aflați totodată că pe parcursul acestor 7 zile, stocurile de produse nu vor fi limitate.

Doogee Y100 Pro, X5, Nova Y100X, F5, F3 Pro, X5 Pro

Astfel, putem alege cu mare ușurință unul dintre smartphone-urile comercializate pe această platformă: Y100 Pro, X5, Nova Y100X, F5, F3 Pro, sau chiar și model X5 Pro. Unul dintre cele mai accesibile modele, este Doogee X5, telefon care pentru doar 57 dolari oferă 1 GB RAM, 8 GB de stocare, suport dual-SIM, procesor quad-core și Android 5.1 Lollipop la bord.

Telefoane Doogee la reducere

Pe listă se află imediat modelul Nova Y100 X, telefon cu 1 GB RAM, 8 GB de stocare, procesor MediaTek MT6582 tactat la 1.3 GHz, și cu Android 5.1 Lollipop, OS ce ne aduce la pachet câteva funcții de tip smart gestures. Prețul său este în perioada mai sus menționată, de doar 72 dolari.

Smartphone-urile Doogee au parte de prețuri speciale începând de mâine, 8 septembrie; iată cum se prezintă oferta!

Dacă sunteți totuși în cautarea unui device ceva mai premium, atunci ați putea arunca o privire asupra lui Y100 Pro, telefon ce costă doar 100 dolari. Pentru această sumă primim 2 GB RAM, 16 GB de stocare, procesor quad-core pe 64-bit și display HD de 5 inch protejat de sticlă 2.5D și Gorilla Glass.

Nu în ultimul rând, ne atrage atenția și Doogee F3 Pro, un model ce vine cu panou IPS OGS de 5 inch (1920 x 1080 pixeli) + sticlă 2.5D și protecție Gorilla Glass, procesor octa-core Mediatek MT6753 de 1.5 GHz pe 64-bit și 3 GB memorie RAM. Avem la dispoziție 16 GB de stocare și conectivitate A-GPS.

Doogee

Acest model mai oferă o cameră frontală OmniVision de 5 megapixeli, dar și un senzor foto principal de 13 megapixeli. Acest telefon cu preț de 169 dolari, dar și celelalte mai sus menționate, pot fi achiziționate de pe site-ul EveryBuying începând de mâine, 8 septembrie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×