HTC ar putea pregăti o versiune din plastic a lui HTC One M8, cu preț la jumătate față de original

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.070 ori
<b>HTC ar putea pregăti o versiune din plastic a lui HTC One M8, cu preț la jumătate față de original</b>Atunci când misteriosul HTC M8 Ace apărea pe web în imaginea de la @evleaks speculam că el ar putea fi o versiune din plastic a lui M8. Iată că am putea avea dreptate, de vreme ce au apărut informații că HTC pregătește o versiune din plastic a...

Atunci când misteriosul HTC M8 Ace apărea pe web în imaginea de la @evleaks speculam că el ar putea fi o versiune din plastic a lui M8. Iată că am putea avea dreptate, de vreme ce au apărut informații că HTC pregătește o versiune din plastic a lui HTC One M8, care ar putea avea jumătate din prețul modelului original.

Totuși trebuie recunoscut că avantajul principal al lui M8 este corpul său premium din metal, fabricat în acest caz din oțel inoxidabil. Trecerea la plastic ar putea face publicul fidel HTC să strâmbe din nas. Totuși, având în vedere că prețul recomandat pentru M8 este de 650 de dolari, asta înseamnă că noul venit ar costa 325 dolari dacă matematica mea este bună.

Iar dacă el păstrează aceleași dotări, atunci avem un concurent demn de Xiaomi pe piață și un Galaxy S5 killer. Totuși, atunci când ne trece euforia, descoperim că sursa scăpării vorbește de fapt despre un preț de 483 dolari, dar măcar se păstrează specificațiile high end. Nu ar fi prima oară când HTC se aventurează pe tărâmul plasticului cu un model cu dotări high end, dovada fiind HTC Butterfly S din imaginea de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×