Carcase pentru iPhone 6 și-au făcut apariția pe web; acestea scot la iveală apariția unui nou buton hardware

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.552 ori
<b>Carcase pentru iPhone 6 și-au făcut apariția pe web; acestea scot la iveală apariția unui nou buton hardware</b>Iată că numeroasele zvonuri și scăpări cu noua generație iPhone ajung din ce în ce mai des pe web, de această dată fiind vorba despre o serie de carcase transparente pentru iPhone 6 ce se prezintă în două variante de dimensiuni, posibil 4.7...

Iată că numeroasele zvonuri și scăpări cu noua generație iPhone ajung din ce în ce mai des pe web, de această dată fiind vorba despre o serie de carcase transparente pentru iPhone 6 ce se prezintă în două variante de dimensiuni, posibil 4.7 inch pentru varianta mai mică și 5.7 inch pentru versiunea de tip phablet.

Aceste carcase scot la iveală apariția unui buton lateral pe partea din dreapta, chiar deasupra slotului pentru cartelă. Deși mulți s-ar aștepta ca acesta să fie o nouă amplasare a butonului power/unlock, orificiul clasic din partea de sus încă se află la locul lui.

Carcase iPhone 6

Astfel, aceste carcase fie sunt doar o încercare a producătorilor de a ghici posibilul design și dimensiunile lui iPhone 6, fie ele sunt chiar o redare reală a terminalului în cauză. De asemenea, s-ar putea ca acest nou buton să fie unul special conceput pentru realizarea fotografiilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×