HTC Aria confirmat oficial de operatorul american AT&T, prezentat intr-un clip hands on (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.745 ori
<b>HTC Aria confirmat oficial de operatorul american AT&T, prezentat intr-un clip hands on (Video)</b>Operatorul american AT&T tocmai a anuntat handsetul HTC Aria, pe care il asteptam de ceva vreme sa devina mai mult decat un zvon sau speculatie. Acesta este un smartphone Android 2.1 customizat cu interfata HTC Sense, care vine cu 7 panouri...

Operatorul american AT&T tocmai a anuntat handsetul HTC Aria, pe care il asteptam de ceva vreme sa devina mai mult decat un zvon sau speculatie. Acesta este un smartphone Android 2.1 customizat cu interfata HTC Sense, care vine cu 7 panouri personalizabile in ecranul Home si functii de social networking.

Terminalul va fi disponibil din data de 20 iunie in magazinele AT&T, la pretul de 129.99 dolari cu un abonament pe 2 ani. In ce priveste lista de specificatii, aflam ca telefonul incorporeaza un display WVGA TFT LCD de 3.2 inchi, o busola digitala, un senzor G, unul de proximitate si unul de luminozitate.

HTC Aria

HTC Aria se bazeaza pe un procesor Qualcomm MSM 7227 de 600 MHz si vine cu un design super compact, un joystick optic, 512 MB ROM, 384 MB RAM, un slot pentru carduri microSD si o baterie de 1200 mAh, care furnizeaza 6 ore de convorbire si 15.5 zile de functionare in standby. Handsetul soseste la pachet cu un card microSD de 2 GB si aflam ca el incorporeaza si o camera de 5 megapixeli cu autofocus si suport pentru captura video.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×