Samsung prezinta 5 noi smartphone-uri la CommunicAsia: Wave 2, Wave 2 Pro, Omnia Pro 4, modele Android

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.352 ori
<b>Samsung prezinta 5 noi smartphone-uri la CommunicAsia: Wave 2, Wave 2 Pro, Omnia Pro 4, modele Android</b>Samsung s-a pregatit temeinic de showul CommunicAsia 2010, unde prezinta nu mai putin de 5 noi terminale mobile, bazate pe 3 sisteme de operare diferite. Printre acestea se numara noi modele Bada OS, handseturi ce ruleaza Windows Mobile si evident Android...

Samsung s-a pregatit temeinic de showul CommunicAsia 2010, unde prezinta nu mai putin de 5 noi terminale mobile, bazate pe 3 sisteme de operare diferite. Printre acestea se numara noi modele Bada OS, handseturi ce ruleaza Windows Mobile si evident Android OS.

Lista de noi telefoane include un urmas al lui Samsung Wave, numit in mod previzibil Wave 2 si ruland acelasi Bada OS, dezvoltat-in house de Samsung. Vom vedea si o versiune cu tastatura QWERTY fizica a lui Wave, pe numele sau Wave 2 Pro si mai aflam ca Samsung pregateste si handsetul Omnia Pro 4. Acesta din urma ruleaza Windows Mobile si speram ca seria de noi modele sa includa macar unul cu Windows Phone 7 la bord.

I5500 Galaxy 5

In plus, vor exista si telefoane ce ruleaza Android OS, insotindu-l pe senzationalul Galaxy S pe piata.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×