HTC Aria, un smartphone mid-range disponibil in Taiwan; curand si in Europa

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.218 ori
<b>HTC Aria, un smartphone mid-range disponibil in Taiwan; curand si in Europa</b>HTC Aria a fost primul smartphone dotat cu Android care a debutat in oferta marelui operator american AT&T si iata ca acum telefonul isi pierde exclusivitatea si ajunge si in Taiwan, unde este vandut de catre operatorul FarEasTone. &nbsp; Acest model...

HTC Aria a fost primul smartphone dotat cu Android care a debutat in oferta marelui operator american AT&T si iata ca acum telefonul isi pierde exclusivitatea si ajunge si in Taiwan, unde este vandut de catre operatorul FarEasTone.

Acest model mid-range ruleaza Android 2.1, in tandem cu HTC Sense si se bazeaza pe un procesor de 600 MHz. Lista sa de dotari include un display touch capacitiv de 3.2 inchi, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli, 512 MB ROM, 384 MB RAM, un slot pentru carduri microSD, WiFi b/g, HSDPA, Bluetooth si GPS.

HTC Aria foloseste si o camera de 5 megapixeli, un jack audio de 3.5 mm si vine cu radio FM, un trackpad optic si o baterie de 1200 mAh. Speram ca el sa poposeasca in curand si pe continentul european.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×