HTC Sync, disponibil acum in versiunea 3.0; vine cu functia Media Sync

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.093 ori
<b>HTC Sync, disponibil acum in versiunea 3.0; vine cu functia Media Sync</b>HTC tocmai a anuntat updatarea clientului sau de sincronizare cu desktop-ul, HTC Sync, care a ajuns la versiunea 3.0. Printre imbunatatirile aduse se numara adaugarea functiei Media Sync, noul client functionand in tandem cu cele mai populare media...

HTC tocmai a anuntat updatarea clientului sau de sincronizare cu desktop-ul, HTC Sync, care a ajuns la versiunea 3.0. Printre imbunatatirile aduse se numara adaugarea functiei Media Sync, noul client functionand in tandem cu cele mai populare media playere si sincronizand melodii, playlisturi si imagini automat.

Deocamdata HTC Sync 3.0 functioneaza numai pe terminalul HTC Wildfire, dar compania taiwaneza a promis ca va oferi suport pentru aceasta functie pe toate modelele HTC in curand. Puteti descarca noul HTC Sync de aici, cu mentiunea ca va trebui sa dezactivati antivirusul si firewall-ul atunci cand efectuati instalarea.

Aceasta versiune de HTC Sync este compatibila doar cu Android 2.1 si versiunile ulterioare.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×