4 smartphone-uri Nokia N900 premiu pentru tine, in cadrul initiativei "Goana Dupa Ovi"

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.302 ori
<b>4 smartphone-uri Nokia N900 premiu pentru tine, in cadrul initiativei "Goana Dupa Ovi"</b>Iata ca dupa aproape un an de lipsa, concursul "Goana Dupa Ovi" a revenit, dupa cum aflam de aici, de aceasta data oferind participantilor nu mai putin de 4 smartphone-uri Nokia N900. Tot ce trebuie sa faceti este sa il descoperiti pe misteriosul personaj...

Iata ca dupa aproape un an de lipsa, concursul "Goana Dupa Ovi" a revenit, dupa cum aflam de aici, de aceasta data oferind participantilor nu mai putin de 4 smartphone-uri Nokia N900. Tot ce trebuie sa faceti este sa il descoperiti pe misteriosul personaj care se ascunde in Bucuresti, la mare sau "undeva in tara" (fiecare dintre aceste locatii avand asociat un premiu N900/ Bucuresti doua).

Va trebui doar sa cautati personajul deghizat si sa il intrebati "Tu esti Ovi?" pentru a castiga unul dintre telefoane. Pentru a-l gasi pe Ovi ar fi indicat sa folositi Ovi Maps, daca sunteti posesor de terminal Nokia. Daca nu, odata ce il vei gasi pe misteriosul personaj si ii veti afla identitatea, veti putea sa va jucati cu super smartphone-ul N900, unul dintre putinele terminale care ruleaza OS-ul Maemo.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×