HTC atacă segmentul low cost Înregimentând noi producători de procesoare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.169 ori
<b>HTC atacă segmentul low cost Înregimentând noi producători de procesoare</b>Se pare că HTC nu mai mizează doar pe Qualcomm pentru terminalele sale, abordând acum și alți producători de procesoare, care îi vor permite să atace mai agresiv segmentul low cost. HTC a adăugat recent câțiva noi parteneri producători de...

Se pare că HTC nu mai mizează doar pe Qualcomm pentru terminalele sale, abordând acum și alți producători de procesoare, care îi vor permite să atace mai agresiv segmentul low cost. HTC a adăugat recent câțiva noi parteneri producători de chipseturi la lanțul său de furnizori.

Noii parteneri sunt Spreadtrum și Broadcom, iar numele ST Ericsson a fost și el menționat, deși compania era dizolvata la ultima verificare. Ei bine, se pare că procesoarele lor au fost puse la treabă de către HTC deja, ei lansând telefonul Desire 501 ieri, cu un CPU dual core ST Ericsson U8520. și noul model Desire 700 vine cu un procesor inedit, un quad core de la Spreadtrum numit Shark.

Un alt model de nouă generație este HTC Desire 601, dotat cu un procesor quad core Broadcom de 1.2 GHz, deci HTC a folosit toate alternativele disponibile. Suntem tare curioși cum se va descurca firma asiatică folosind această abordare și în ce măsură asta îi va aliena parteneri că MediaTek sau Qualcomm.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×