Bărbat din Tailanda curentat și ucis de un iPhone 4s și Încărcătorul său neoficial

1.679 ori
<b>Bărbat din Tailanda curentat și ucis de un iPhone 4s și Încărcătorul său neoficial</b>După iPad-uri care se încing, iau foc și incendiază o clădire întreagă (magazin Vodafone, Australia), iată că un iPhone&nbsp;a ucis indirect o persoană din Tailanda. înainte să aruncăm cu roșii în compania Mărului, aflați că acest iPhone...

După iPad-uri care se încing, iau foc și incendiază o clădire întreagă (magazin Vodafone, Australia), iată că un iPhone a ucis indirect o persoană din Tailanda. înainte să aruncăm cu roșii în compania Mărului, aflați că acest iPhone 4s era folosit în tandem cu un încărcător third party.

Un ziar local din Tailanda afirmă că un bărbat de 28 de ani vorbea la telefon, un iPhone 4s conectat la priză, când a fost electrocutat și ucis de handset. El a fost găsit pe jos de către apropiați, cu telefonul ars în mână. în luna iulie a acestui an o stewardeză a fost ucisă de de șocul electric al unui iPhone 5 pus la încărcat, iar o femeie din Australia a ajuns la spital după ce a fost curentată tot de către un iPhone cu încărcător non origianl.

Majoritatea incidentelor de acest gen implica încărcătoare third party, iar Apple a încercat să rezolve problemă prin tot felul de explicații cu privire la pericolele accesoriilor neoficiale. Apple a oferit chiar și un discount pentru un încărcător oficial celor care dau la schimb un încărcător third party.

O întrebare persista aici: cum de ai iPhone și iPad și nu ai încărcătorul original? Cum de nu există un soi de garanție care să te ajute să înlocuiești încărcătorul pierdut/ars?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×