HTC Blast, un telefon dual core cu procesor de 1.5 GHz și Android 3.0 Honeycomb la bord

4.728 ori
<b>HTC Blast, un telefon dual core cu procesor de 1.5 GHz și Android 3.0 Honeycomb la bord</b>HTC Blast nu pare cu mult mai impresionant decât un HTC Sensation cu overclocking, de vreme ce vine cu un procesor dual core 1.5GHz. Ce face totuși diferența este faptul că acest terminal rulează Android 3.0 Honeycomb, plus designul său inedit....

HTC Blast nu pare cu mult mai impresionant decât un HTC Sensation cu overclocking, de vreme ce vine cu un procesor dual core 1.5GHz. Ce face totuși diferența este faptul că acest terminal rulează Android 3.0 Honeycomb, plus designul său inedit. Trebuie menționat din start că acesta este un concept ce aparține lui Antoine Brieux și nu un telefon real.

Dotările sale includ un touchscreen de 4.7 inchi, un procesor dual core Snapdragon de 1.5GHz, 1GB RAM, 32GB memorie internă și o cameră de 12 megapixeli. Display-ul este un AMOLED cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, deci un upgrade și la capitolul ecran față de Sensation. Camera menționată anterior vine cu un bliț dual LED și este capabilă de captură video full HD.

HTC Blast, un telefon dual core cu procesor de 1.5 GHz și Android 3.0 Honeycomb la bord

în partea frontală terminalul prezintă o cameră de 3.2 megapixeli, iar în ce privește conectivitate, HTC Blast suportă WiFi, 3G și 4G. Măsurând 9 mm în grosime și cântărind 165 de grame, acest model este mai aproape de o tabletă, decât de un smartphone, iar sursa sa de energie este o baterie de 1800 mAh.

Este interesantă alegerea de OS: Honeycomb cu HTC Sense și sunstem siguri că vom vedea astfel de modele pe piața cel târziu în toamnă.

HTC Blast, un telefon dual core cu procesor de 1.5 GHz și Android 3.0 Honeycomb la bord

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×