iOS 5 Într-un preview magic, fantastic și amuzant (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.553 ori
<b>iOS 5 Într-un preview magic, fantastic și amuzant (Video)</b>Cu o zi înainte de debutul evenimentului WWDC 2011, cu ocazia căruia vom vedea pentru prima oară iOS 5 în acțiune descoperim ineditul clip de mai jos, care subliniază faptul că noul iOS va fi MAGIC înainte de toate. Realizat de magicianul Simon...

Cu o zi înainte de debutul evenimentului WWDC 2011, cu ocazia căruia vom vedea pentru prima oară iOS 5 în acțiune descoperim ineditul clip de mai jos, care subliniază faptul că noul iOS va fi MAGIC înainte de toate. Realizat de magicianul Simon Pierro, ineditul clip ne prezintă câteva din potențialele funcții ale lui iOS 5.

Evident, este vorba despre o glumă, dar una bine instrumentată astfel încât să nu pară total ieșită din comun. Scamatoriile cu iPadul în mână dau foarte bine pe ecran și aproape că suntem convinși că iOS va teleporta obiecte prin FaceTime sau ne va permite să învățăm tenis sau să transformăm fotografiile de pe ecran într-un backup pe hârtie.

Poate că tehnologia actuală Apple era considerată SF cu 10 ani în urmă, dar suntem siguri că peste 10 ani iPad X nu va putea realiza astfel acțiuni. și totuși ne întrebam cum a reușit Simon să facă aceste trucuri... Să fie mai mult meritul magiei sale sau al artificiilor de editare video?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×