Vodafone va lansa propriul telefon Facebook

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.317 ori
<b>Vodafone va lansa propriul telefon Facebook</b>Segmentul Facebook Phone devine deja o nișă de produse, care include în acest moment un terminal produs de compania londoneză INQ, două modele HTC (ChaCha și Salsa) și în curând și un terminal branduit Vodafone. Operatorul și-a anunțat de...

Segmentul Facebook Phone devine deja o nișă de produse, care include în acest moment un terminal produs de compania londoneză INQ, două modele HTC (ChaCha și Salsa) și în curând și un terminal branduit Vodafone. Operatorul și-a anunțat de curând intenția de a dezvolta un telefon Facebook.

Produsul rezultat va arăta ca și cel din imagine, care ne amintește destul de mult de modelul HTC ChaCha, de asemenea un handset cu tastatură portret QWERTY și un buton Facebook. Totuși, acest model de telefon Vodafone nu va rula Android sau un sistem de operare specific unui smartphone, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu o variantă mai low end de "Facebook Phone".

Din păcate nu avem informații despre specificațiile, prețul sau producătorul noului telefon, dar vă vom anunța de îndată ce le aflăm. La prețul potrivit, acest terminal ar putea fi un succes, aducând faimosul serviciu de socializare în buzunarul oricărui client Vodafone care nu dorește să plătească prea mult pentru un smartphone.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×