HTC Bliss și HTC Kingdom au deja carcase la vânzare pe Amazon! Lansate În curând?

1.327 ori
<b>HTC Bliss și HTC Kingdom au deja carcase la vânzare pe Amazon! Lansate În curând?</b>HTC Bliss și HTC Kingdom sunt terminale despre care am mai aflat detalii în trecut, dar doar sub formă de scurgeri de informații, aceste modele nefiind anunțate încă. De această dată luăm contact cu o serie de carcase speciale pentru Bliss și...

HTC Bliss și HTC Kingdom sunt terminale despre care am mai aflat detalii în trecut, dar doar sub formă de scurgeri de informații, aceste modele nefiind anunțate încă. De această dată luăm contact cu o serie de carcase speciale pentru Bliss și Kingdom, puse la vânzare pe Amazon.

Până acum doar HTC Kingdom a fost înfățișat într-o fotografie și aceea doar a unei carcase protectoare, în vreme ce Bliss rămâne la nivel de speculație. în acest caz producătorul de carcase Qubits pare a fi avut acces la noile smartphone-uri, iar dacă îmi amintesc bine Bliss se vrea a fi un telefon HTC pentru publicul feminin.

Kindgom, în schimb, este un model destinat operatorului Sprint, iar specificațiile sale sunt deja cunoscute, datorită unui ROM ajuns pe web. Astfel, am aflat că telefonul va veni cu un procesor single core de 1.2 GHz, un display qHD de 4 inchi și 768 MB RAM, plus Android 2.3.3 Gingerbread. în ce privește Bliss, el nu trebuie confundat cu HTC Glamor, un alt smartphone pentru domnișoare, de asemenea ajuns pe web recent.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×