Samsung i405, un telefon LTE cu tastatură glisantă QWERTY și ecran Super AMOLED Plus

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.344 ori
<b>Samsung i405, un telefon LTE cu tastatură glisantă QWERTY și ecran Super AMOLED Plus</b>Seria de telefoane cu ecran Super AMOLED Plus primește un nou membru, sub forma modelului SCH-i405, pe care îl puteți admira mai jos. Din păcate imaginea neclară nu ne oferă prea multe detalii despre terminal, dar se distinge o tastatură ce pare...

Seria de telefoane cu ecran Super AMOLED Plus primește un nou membru, sub forma modelului SCH-i405, pe care îl puteți admira mai jos. Din păcate imaginea neclară nu ne oferă prea multe detalii despre terminal, dar se distinge o tastatură ce pare comodă în această fotografie.

Se pare că avem de-a face cu un model de telefon LTE, dotat cu tastatura glisantă QWERTY, primul de acest gen pentru operatorul american Verizon. Samsung SCH-i405 seamănă destul de mult cu modelul Epic 4G din oferta celor de la Sprint, dar are avantajul unei conectivități mai evoluate și al unui ecran Super AMOLED Plus lăudat de cei care au testat smartphone-ul.

Sursa celor de la Android Central afirmă că nu știe exact ce model de procesor se află în interiorul terminalului, dar că acesta este mai rapid decât cel de pe Samsung Galaxy S. în partea din spate a lui SCH-i405 se află o cameră de 5 megapixeli, în vreme ce în partea frontală regăsim o cameră de 1.3 megapixeli.

în ce privește tastatura QWERTY, aceasta include și shortcuturi Internet, iar ca OS telefonul a primit Android 2.3.4. Să fie acest model o variantă modificată de Galaxy S II sau un model complet nou?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×