HTC brevetează un telefon dual display cu porțiune glisantă; Va rămâne prototip, probabil

Autor:  | Publicat în:  HTC 920 ori
<b>HTC brevetează un telefon dual display cu porțiune glisantă; Va rămâne prototip, probabil</b>HTC a lansat în ultimele luni o varietate de terminale mobile, e drept nu atât de variate precum cele Samsung, care deja au depășit 5.5 inch, iar astăzi vedem un nou format abordat într-un brevet. E vorba despre un slider dual display. &nbsp;...

HTC a lansat în ultimele luni o varietate de terminale mobile, e drept nu atât de variate precum cele Samsung, care deja au depășit 5.5 inch, iar astăzi vedem un nou format abordat într-un brevet. E vorba despre un slider dual display.

Compania taiwaneză a obținut recent brevetul pentru un telefon dual display cu porțiune glisantă. Ideea acestui brevet este următoarea: un ecran glisează deasupra celuilalt și cele două se aranjează astfel încât sa formeze un display unitar. Ca de obicei pentru terminalele dual display șansele sunt minime ca acest produs să ajungă pe piață.

Uitați-vă numai la NEC, care se chinuie în fiecare an să ne prezinte astfel de telefoane la MWC sau CES, pentru că apoi să vândă doar câteva unități sau nici măcar să nu le lanseze. în mod clar acum nu e momentul pentru experimente pentru HTC, după atât de multe trimestre de profituri scăzute, deși sunt sigur că există nostalgici ai lui HTC Touch Pro care ar aprecia un produs similar.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×