șeful secțiunii Design de la Motorola oferă primele detalii despre posibilul X Phone

1.252 ori
<b>șeful secțiunii Design de la Motorola oferă primele detalii despre posibilul X Phone</b>Nu e încă foarte clar dacă Motorola X Phone va fi un Nexus sau dacă va fi un Google Phone fără acel branding special. Cert e că handsetul va ieși din tipare, iar astăzi un oficial Motorola a avut ideea să ne ofere și un teaser pentru produs....

Nu e încă foarte clar dacă Motorola X Phone va fi un Nexus sau dacă va fi un Google Phone fără acel branding special. Cert e că handsetul va ieși din tipare, iar astăzi un oficial Motorola a avut ideea să ne ofere și un teaser pentru produs.

șeful de design de la Motorola, Jim Wicks afirmă că terminalul va sosi în a doua jumătate a acestui an. Detalii prea multe nu avem, dar Wicks a afirmat că sigur nu e vorba de un phablet, de vreme ce Moto cauta "mărimea potrivită", conform oficialului. Tot Wicks a declarat că software-ul nu va include prea mult bloatware și că mai tot va fi stock pe device.

Mai aflăm și că smartphone-ul va fi deosebit de rezistent și că va avea o margine foarte mică a ecranului. în cele din urmă aflăm că Motorola va mai produce modele din seria Droid pe viitor, în special pentru operatorul Verizon. întrebarea e: ce vom alege între X Phone și viitorul Nexus Phone care ar putea fi lansat luna viitoare, la Google I/O 2013?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×