Samsung explică de ce Galaxy S4 vine fără radio FM

Autor:  | Publicat în:  Samsung 17.955 ori
<b>Samsung explică de ce Galaxy S4 vine fără radio FM</b>După cum știți azi e ziua cea mare în care Samsung Galaxy S4 debutează oficial în România, în cadrul unui eveniment de la ora 18.30, desfășurat în București. între timp aflăm un detaliu interesant despre telefonul prezentat cu mai bine de o...

După cum știți azi e ziua cea mare în care Samsung Galaxy S4 debutează oficial în România, în cadrul unui eveniment de la ora 18.30, desfășurat în București. între timp aflăm un detaliu interesant despre telefonul prezentat cu mai bine de o lună în urmă.

Toate modelele Galaxy S au avut parte de radio FM, dar Samsung a decis să nu includă această funcție și pe Galaxy S4. Producătorul sud-coreean afirmă că studiile arată că publicul ascultă mai mult radio online decât radio FM. Samsung afirmă și că utilizatorii asculta muzica via rețele sociale, pe YouTube sau prin alte servicii de acest gen.

Informațiile vin de la Samsung Rusia, iar în Rusia bănuiesc că are loc tot azi un eveniment echivalent cu al nostru. în fine, testând deja câteva modele Windows Phone 8, pot spune că nu am simțit lipsa radio-ului FM, mai ales cu atât de multe aplicații care îl suplinesc. Spre exemplu Nokia Music cu al său Mix Radio reprezintă o alternativă chiar bună la radio-ul pe stil vechi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×