HTC Butterfly S este acum oficial, vine cu procesor Snapdragon 600, cameră Ultrapixel (Video)

2.449 ori
<b>HTC Butterfly S este acum oficial, vine cu procesor Snapdragon 600, cameră Ultrapixel (Video)</b>Mult așteptatul HTC Butterfly 2 s-a concretizat astăzi, sub numele oficial de HTC Butterfly S. Terminalul a fost anunțat oficial de către HTC în cadrul unui eveniment din Taiwan și puteți admira noul smartphone mai jos. &nbsp; Acest model high end...

Mult așteptatul HTC Butterfly 2 s-a concretizat astăzi, sub numele oficial de HTC Butterfly S. Terminalul a fost anunțat oficial de către HTC în cadrul unui eveniment din Taiwan și puteți admira noul smartphone mai jos.

Acest model high end este dotat cu un display Full HD de 5 inch, difuzoare stereo BoomSound și HTC Sense 5.0 aplicat lui Android Jelly Bean. Terminalul beneficiază de un procesor quad core Snapdragon 600 de 1.9 GHz, o baterie de 3200 mAh, o evoluție clară față de primul Butterfly, care avea o baterie cu capacitate mult mai mică.

Telefonul este dotat și cu 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și slot microSD, deci într-o anumită măsură e mai atractiv decât HTC One. Mai aflăm și că avem la dispoziție o cameră Ultrapixel în spate, funcții Zoe și o cameră frontală wide angle de 2.1 megapixeli în față. Acest produs va debuta în Taiwan în iulie la prețul de 766 dolari, dar deocamdată nu avem informații despre un debut european.

Nu uitați să priviți și clipul oficial de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×