Vodafone România lansează două noi smartphone-uri cu prețuri accesibile: Vodafone Smart III și Smart Mini

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 3.903 ori
<b>Vodafone România lansează două noi smartphone-uri cu prețuri accesibile: Vodafone Smart III și Smart Mini</b>Vodafone România a anunțat astăzi lansarea a două noi smartphone-uri performante, care vin cu pachete accesibile, atât pentru abonați, cât și pentru utilizatorii prepay. E vorba despre Vodafone Smart III și Vodafone Smart Mini. &nbsp; Rețineți...

Vodafone România a anunțat astăzi lansarea a două noi smartphone-uri performante, care vin cu pachete accesibile, atât pentru abonați, cât și pentru utilizatorii prepay. E vorba despre Vodafone Smart III și Vodafone Smart Mini.

Rețineți și că utilizatorii vor primi acces la serviciile Vodafone Cloud, Protect, Contacts și Guardian, plus divertisment prin Zonga și Seenow. Vodafone Smart III este dotat cu un ecran de 4 inch WVGA, un procesor ARM Cortex A9 cu viteza de 1 GHz, 1 GB RAM și memorie internă de 4 GB. Avem la dispoziție o cameră de 5 megapixeli în spate, senzor de proximitate, accelerometru, busola electronică și Android 4.1 drept OS.

Telefon Vodafone 975 Smart III

Prețul acestui model pornește de la 1 euro, împreună cu abonamentul Smart 15 (15 euro pe lună cu TV), încheiat pe 2 ani. și clienții companii pot achiziționa noul terminal la același preț de 1 euro cu abonament RED pe 2 ani. Alt nou venit este Smart Mini, handset cu Android 4.1 la bord și un pachet prepaid special asociat. Telefonul cu pachet prepaid costă 67 de euro și aduce opțiunea Nelimitat 6, gratuită pe 3 luni și două versiuni de conținut, pentru tineri și copii.

Pachetul Multimedia pentru Tineri aduce acces gratuit la 43 de canale TV prin SeeNow, iar pachetul pentru copii aduce o siguranță sporită a telefonului și filtrare a conținuturilor periculoase.

Pentru mai multe detalii de achizitie, vizitati site-ul Vodafone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×