LG Optimus L9 II ajunge pe web din nou În imagini, vine cu ecran mare, specificații modeste

Autor:  | Publicat în:  LG 1.993 ori
<b>LG Optimus L9 II ajunge pe web din nou În imagini, vine cu ecran mare, specificații modeste</b>LG Optimus L9 II a apărut în urmă cu câteva săptămâni în câteva imagini care îi arătau doar o parte din design. Ei bine, acum vedem fotografii ceva mai clare și trebuie să menționăm că acest smartphone nu a fost anunțat oficial încă....

LG Optimus L9 II a apărut în urmă cu câteva săptămâni în câteva imagini care îi arătau doar o parte din design. Ei bine, acum vedem fotografii ceva mai clare și trebuie să menționăm că acest smartphone nu a fost anunțat oficial încă.

Terminalul adopta un procesor Snapdragon 400 de la Qualcomm, un dual core la 1.4 GHz, însoțit de ecranul HD de 4.7 inch al telefonului. Cu ceva vreme în urma LG Optimus L9 II apăruse parțial în imagini pe alb, iar acum îl vedem și pe negru. Handsetul pare a avea o carcasă plastificata și un ecran cu margini destul de subțiri.

LG Optimus L9 II

De remarcat și prezența butoanelor capacitive sub ecran și prezența unei camere frontale, ambele funcții previzibile pe un telefon modern. în ultima vreme a fost la modă pentru Sony, Huawei, Nokia și Samsung să anunțe telefoane fără a avea un eveniment special. Va debuta LG Optimus L9 II în aceleași condiții?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×