HTC Butterfly S va fi anunțat pe 19 iunie, Desire 600 se lansează la aceeași dată În magazine

1.082 ori
<b>HTC Butterfly S va fi anunțat pe 19 iunie, Desire 600 se lansează la aceeași dată În magazine</b>Urmașul lui HTC Butterfly este subiect de speculație de ceva vreme și astăzi aflăm în sfârșit niște date concrete și un nume pentru acest model. Cunoscut și că J Butterfly în Japonia și ca Droid DNA în SUA, HTC Butterfly va avea un urmaș...

Urmașul lui HTC Butterfly este subiect de speculație de ceva vreme și astăzi aflăm în sfârșit niște date concrete și un nume pentru acest model. Cunoscut și că J Butterfly în Japonia și ca Droid DNA în SUA, HTC Butterfly va avea un urmaș lansat pe 19 iunie sub numele de HTC Butterfly S.

Informația vine de la site-ul taiwanez Sogi, care afirmă că handsetul nu se mai numește Buttterfly 2, așa cum se zvonea inițial. Butterfly S va sosi cu o cameră Ultrapixel, conectivitate LTE, un procesor nou (neprecizat, deși e probabil vorba de Snapdragon 800), o baterie mai mare, Android Jelly Bean și Sense 5.0 drept UI, sau poate chiar 5.1.

Despre ecran nu avem informații, dar e probabil vorba de un display S LCD 3 de 5 inch cu rezoluție Full HD. Tot pe 19 iunie debutează și HTC Desire 600 în magazinele din Taiwan și apoi ar trebui să ajungă și în Europa. Acest model este un smartphone dual SIM cu ecran qHD de 4.5 inch, procesor quad core de 1.2 GHz, Beats Audio, 8 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×