HTC Tiara, un nou model Windows Phone 8 apare În prima fotografie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.134 ori
<b>HTC Tiara, un nou model Windows Phone 8 apare În prima fotografie</b>Trebuie să recunosc că numele HTC Tiara îmi sună familiar, poate ca nume de cod pentru un terminal mai vechi. Ei bine, handsetul s-a materializat sub forma unui telefon Windows Phone 8, pe care îl admirați mai jos. &nbsp; A trecut ceva vreme de...

Trebuie să recunosc că numele HTC Tiara îmi sună familiar, poate ca nume de cod pentru un terminal mai vechi. Ei bine, handsetul s-a materializat sub forma unui telefon Windows Phone 8, pe care îl admirați mai jos.

A trecut ceva vreme de când HTC a anunțat un terminal WP8, deci Tiara e binevenit, mai ales că dotările sale îl încadrează undeva între HTC Windows Phone 8S și 8X. Designul acestui model amintește de cel al lui HTC One SV, iar dotările includ un display Super LCD2 cu diagonală de 4.3 inch și rezoluție WVGA.

Vom avea la bordul lui HTC Tiara un procesor Snapdragon dual core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli în spate, plus o cameră frontală de 1.6 MP și 8 GB memorie internă. Telefonul va sosi cu o baterie de 1800 mAh, mai slabă decât a lui Huawei W1, telefon mai slab dotat decât acest model. Zvonurile afirmă că acest device va fi lansat până la finalul lunii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×