Oferte de vacanță de la eMAG.ro: tablete de la 369 de lei, promoții la telefoane Samsung

2.906 ori
<b>Oferte de vacanță de la eMAG.ro: tablete de la 369 de lei, promoții la telefoane Samsung</b>Privind oferta eMAG.ro pe această săptămână, una axată pe tema vacanței am remarcat modificări de prețuri la două telefoane care au primit review de la noi și un preț tentant pentru un handset ce nu a primit review încă. &nbsp; Google Nexus...

Privind oferta eMAG.ro pe această săptămână, una axată pe tema vacanței am remarcat modificări de prețuri la două telefoane care au primit review de la noi și un preț tentant pentru un handset ce nu a primit review încă.

Google Nexus 4 costă acum 1.699 lei, deci considerabil mai puțin decât aunci când i-am făcut review și e vorba aici despre terminalul de 16 GB cu ecran de 4.7 inch, procesor quad core Snapdragon și camera de 8 MP. și Nokia Lumia 820, care a primit review luna trecută costa acum 1.673 lei, ceea ce e oarecum bizar, deoarece când i-am făcut noi review luna trecută costă 1400 de lei, iar acum e trecut cu reducere de la 1.859 lei. Poate am prins noi atunci o reducere și mai consistentă... Cert e ca rivalul evoMAG, vinde terminalul la prețul de 1799 lei.

Allview P6 Quad este modelul dual SIM quad core care nu a primit încă review de la noi, iar el costă 1.469 lei și vine cu display HD Super AMOLED de 4.6 inch, capacitate dual SIM, Android 4.1 și camera de 8 megapixeli. Tabletele de la eMAG.ro pornesc de la 369 lei, cea mai ieftină fiind Serious GoTab S800 de 8 inch, cu 8 GB memorie internă și Android 4.0. Retailerul promite și prețuri mici pentru telefoane Samsung, astfel că un Galaxy Grand, o noutate de altfel în România costă 1.349 lei, iar Samsung Galaxy S Advanced costă 929 lei. De remarcat și prețul bun al tabletei Samsung Galaxy Tab 2, care la reducere costă 1.099 lei (preț vechi 1.279 lei).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×