HTC ChaCha debutează pe piața europeană, la prețul de 280 de euro (la liber)

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.387 ori
<b>HTC ChaCha debutează pe piața europeană, la prețul de 280 de euro (la liber)</b>HTC ChaCha tocmai a debutat pe piața europeană, fiind lansat în Marea Britanie, unde este disponibil prin operatorul Three UK. Compania vinde telefonul la prețul de 20 de lire sterline cu abonament, sau la liber la prețul de 280 de euro, atât în...

HTC ChaCha tocmai a debutat pe piața europeană, fiind lansat în Marea Britanie, unde este disponibil prin operatorul Three UK. Compania vinde telefonul la prețul de 20 de lire sterline cu abonament, sau la liber la prețul de 280 de euro, atât în magazine, cât și online.

Trebuie menționat că recent acest telefon a primit un upgrade de firmware și de procesor, schimbându-l pe cel de 600 MHz cu care a fost prezentat la Mobile World Congress 2011 în februarie cu un procesor de 800 MHz. Terminalul încorporează o tastatură frontală QWERTY plasată sub ecranul touch de 2.6 inchi (TFT).

în plus, acest "Facebook Phone" vine cu un buton special Facebook și o versiune de Android 2.3 care gravitează în jurul serviciului de socializare. Folosind butonul Facebook puteți posta imediat fotografii pe web, împărtăși cu restul lumii melodiile ascultate și multe altele. Terminalul vine și cu o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED și un card microSD de 2 GB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×